Nieuws

Openingsceremonie MI-thema 'Olympische Winterspelen'


Laatst bijgewerkt op: 2 februari 2018 14:03.

Afgelopen maandag zou onze openingsceremonie van de Olympische Winterspelen gehouden worden. Het waaide echter te hard, waardoor het verplaatst werd naar dinsdag. Onder goede weersomstandigheden hebben we genoten van de opening. 

Afgelopen maandag zou onze openingsceremonie van de Olympische Winterspelen gehouden worden. Het waaide echter te hard, waardoor het verplaatst werd naar dinsdag. Onder goede weersomstandigheden hebben we genoten van de opening. Iedere groep vertegenwoordigde een kleur van de ringen van de Olympische vlag. De kinderen droegen gekleurd crêpepapier, overeenkomstig de gekleurde ringen die symbool staan voor onderlinge verbondenheid. De Olympische vlag en een fakkel werd in een rondje om de school gedragen en doorgegeven van groep naar groep. Uiteindelijk kwamen we op het plein uit en werd het Olympisch vuur ontstoken.

Een mooie symbolische start van het Meervoudige Intelligentie thema ‘Olympische Winterspelen. In alle groepen werken we aan dit thema tot de voorjaarsvakantie.

Op donderdag 22 februari sluiten we het thema af met een presentatiemiddag in alle groepen (13.15u tot 14.15u).

Kindcentrum Johan Friso biedt basisonderwijs en kinderopvang onder één dak!