Nieuws

Aanvullende informatie overlijden van juf Ineke


Laatst bijgewerkt op: 2 juni 2020 10:10.

​Hierbij willen we u nader informeren op welke wijze er afscheid kan worden genomen van onze lieve collega, juf Ineke Beens.

De familie van Ineke had haar graag een afscheid willen geven, met alle lieve mensen om haar heen. Helaas zal donderdag 4 juni, als gevolg van het coronavirus, in kleine kring afscheid van haar worden genomen.

Voor iedereen die afscheid wil nemen biedt de familie de volgende mogelijkheid:
U kunt afscheid nemen van Ineke op woensdag 3 juni van 19.00 uur tot 20.00 uur door stapvoets langs de zijkant van 'De Poort' te rijden met de auto of de fiets. Er wordt gevraagd gelieve niet te stoppen: Rijrichting: u rijdt naar Edison 1 in Meppel, over de parkeerplaats van uitvaartcentrum Reestborgh wordt u begeleid, langs 'De Poort' in Meppel.
(zie ook een afbeelding van de rouwkaart met deze beschrijving in de bijlage).

Op Kindcentrum Johan Friso is deze week een herdenkingshoek ter nagedachtenis aan juf Ineke in de ruimte van het speellokaal. Onder schooltijd is deze te bezoeken door de kinderen en collega's. Voor ouders stellen wij deze herdenkingshoek open op de volgende tijden (buiten de schooltijden):
- dinsdag 2 juni tussen 14.30u en 16.30u
- woensdag 3 juni tussen 9.00u en 16.30u
- donderdag 4 juni tussen 14.30u en 16.30u
- vrijdag 5 juni tussen 14.30u en 16.30u

Kinderen en ouders kunnen een persoonlijke boodschap schrijven op een kaartje die klaar ligt en/of een tekening o.i.d. brengen. De herdenkingshoek is voor ouders te betreden via de noodingang van het speellokaal. Deze ingang bevindt zich tegenover het fietsenhok.

Wegens het coronavirus vragen we u de volgende richtlijnen na te leven:
- maximaal 1 huishouden tegelijk binnen. De volgende mag er naar toe als de ander weer naar buiten is gegaan (de ingang is tevens de uitgang);
- als er een wachtrij is, houd 1,5 meter afstand
- graag zelf een pen meenemen om mee te schrijven

We hopen dat veel mensen gebruik van zullen maken van het afscheid dat door de familie wordt geboden en van het bezoeken van de ingerichte herdenkingshoek.
Sterkte gewenst!

Vriendelijke groet,

Namens het team van KC Johan Friso,
Harm Jan Jaarsma

Kindcentrum Johan Friso biedt basisonderwijs en kinderopvang onder één dak!