Nieuws

​Opening Nationale Kinderboekenweek op woensdag 30 september


Laatst bijgewerkt op: 27 oktober 2020 10:42.

Volgende week woensdag gaat de Nationale Kinderboekenweek van start. En wij doen daar dit jaar uiteraard ook weer aan mee. Leren lezen en leesplezier is van groot belang! Het thema van de Kinderboekenweek is ‘En toen?’

We starten met groep 1 t/m 8 aanstaande woensdag om 8.25u op het plein bij de hoofdingang. De kinderen van groep 1/2a mogen deze ochtend worden gebracht bij het toegangshek bij het kleuterplein, in de buurt van de grote zandbak.

Door de centrale opening zal het mogelijk iets drukker worden op en rond het plein. We verzoeken u als ouders buiten de hekken te blijven en de toegangshekken zo goed mogelijk vrij te houden. Houd onderling voldoende afstand. Alvast bedankt voor uw medewerking.

Tijdens de Kinderboekenweek 2020 gaan we terug in de tijd. Boeken brengen geschiedenis tot leven, waardoor de wereld van vroeger tastbaar wordt. Lees spannende verhalen over ridders, verplaats je in oorlogstijd of kom van alles te weten over de Oudheid. Je hebt geen tijdmachine nodig om andere tijden te ontdekken. Verken alle werelden van toen door het lezen van boeken!

Kindcentrum Johan Friso biedt basisonderwijs en kinderopvang onder één dak!