Nieuws

​Terugblik van de acties en totale opbrengst voor GIRO 555


Laatst bijgewerkt op: 28 maart 2022 09:52.

Als Kindcentrum Johan Friso wilden we graag een steentje bijdragen aan de landelijke inzameling van GIRO555 voor Oekraïne. De kinderen hebben hier fantastisch aan bijgedragen!

Middels inzameling van lege flessen, een heitje voor karweitje en de sponsorloop is er een fantastisch bedrag bij elkaar gebracht! Vandaag is de - voorlopige - totale opbrengst bekend gemaakt van de acties die gehouden zijn. Enkele kinderen hadden hun ingezamelde geld nog niet ingeleverd en doen dit later deze week. Het bedrag zal dus nóg iets naar boven worden bijgesteld. Hierbij ook een aantal foto’s van de acties en de bekendmaking van de opbrengst!

De teller van de opbrengst staat momenteel op een duizelingwekkend bedrag van €5.787,57! Echt indrukwekkend wat er met vereende krachten bijeen is gebracht. Het vermelden waard: we ontvingen een schenking van in totaal €500,- van de eigenaren van Multi Gym uit Schoonebeek (kennissen van de familie Groenen). Zij wilden ook graag bijdragen aan dit goede doel. Ongelofelijk! Maar ook dit: een meisje uit groep ½ die graag de inhoud van haar eigen spaarpot wilde schenken. Hartverwarmend!
Jong en oud heeft zich ingezet. Er is een enorme berg aan lege flessen ingezameld, er zijn veel klusjes gedaan voor heitje voor karweitje en wat zijn er veel rondjes gerend tijdens de sponsorloop, al die bezwete hoofden :)
Onze dank voor uw support, thuis en bijv. langs de lijn bij de sponsorloop. Super!

Kindcentrum Johan Friso biedt basisonderwijs en kinderopvang onder één dak!